TRANSPLANTACIJA KOSE - Ailesbury Hair Clinic Subotica

Detaljan opis:

 

Ailsbury Hair Clinic 

ul.Bose Milićević 1, Subotica

+381 62 110 91 22

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

STRUČNI TIM NAŠE KLINIKE
NAŠA INTERNET STRANICA

 

Vodite računa o svom telu. To je jedino mesto gde možete živeti.

                                Jim Rohn

 

anigifKLINIKAAilesbury hair klinika se nalazi u samom centru Subotice, odmah pored Glavne železničke stanice, na minut hoda od gradskog šetališta.

U neposrednoj blizini klinike nalazi se hotelski i apartmanski smeštaj za naše klijente.

Pored dr Rašovića, dr Rudića i dr Ivošević-Stegić stručni tim za transplantaciju kose i ostale estetske intervencije čine i visoko specijalizovane medicinske sestre i tehničari koji su obuku završili u Irskoj.

Posedujemo trenutno najsavremeniju opremu i instrumente, po najvišim svetskim standardima i preporukama, što nas čini jedinstvenim u regionu. 

 

Pre bilo kakve transplantacije kose potrebno je precizno dijagnostikovati uzrok opadanja,  po mogućstvu problem lečiti, i time izbeći moguću bespotrebnu transplantaciju.

anigifkosaPostoje različiti uzroci opadanja kose koji uključuju genetiku, starenje, kožna oboljenja i infekcije kože, hormonske poremećaje, mehaničke povrede ali i upotrebu određenih lekova koji kao sporedni efekt imaju opadanje kose.

Na našoj klinici transplantacija kose obavlja se tzv. FUE( Follicular Unit Extraction) tehnikom koja je najmodernija i najmanje invazivna metoda transplantacije kose danas u svetu, i primenljiva je i na muškarce i žene sa problemom gubitka kose, kao i na sve tipove kose.

S područja vlasišta na kojem je kosa trajna i dovoljno gusta  manji deo kose se u najmanjim jedinicama (1 – 4 vlasi) uzima i transplantira u područje gdje je gubitak kose značajan. FUE transplantacija kose daje rezultate i rastom i prirodnim izgledom nove kose, i ne može se videti razlika između stare i nove presadjene kose. 

Crvenilo kože posle transplantacije veoma brzo nestaje, a oporavak je brz, bez zavoja i skidanja konaca, i nakon samo par dana pacijent se može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima..

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista