KONAČIŠTE KAO KOD KUĆE - Smederevska Palanka

Detaljan opis:

 

Konačište KAO KOD KUĆE

 ul.Georgi Dimitrova 16, Smederevska Palanka 

063 400 742   

 

SVADBENI SALON   -   KONFERENCIJSKA SALA NAŠA INTERNET STRANICA

 

Osnovna ideja je izrečena već u samom nazivu objekta, i celokupan objekat sa svim svojim osobljem će učiniti sve da osetite prijatnu domaću atmosferu, koja će Vam omogućiti odmor i relaksaciju od svakodnevnog tempa života i stresa koji pogubno utiče na naše zdravlje.

konaciste gifNalazimo se u blizini centra grada a opet veoma blizu autoputa, što olakšavava prustup kako objektu, tako i turističkim i sportskim sadržajima u gradu i okolini.

Kapacitet od cca. 40 mesta u smeštaju pogoduje održavanju kongresa, seminara i konferencija, a blizina sportskih terena omogućava boravak i sportskih ekipa. 

Blizina autoputa predstavlja posebnu pogodnost za putnike u tranzitu i poslovne ljude.

Smeštaj je organizovan u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i jednom četvorokrevetnom sobom, i sve sobe imaju TV sa velikim izborom domaćih i stranih kanala, kao i bežični internet.

KAFE RESTORAN „Kao kod kuće“ poznat je u Smederevskoj Palanci po prijatnoj i opuštenoj atmosferi, velikom izboru internacionalnih i domaćih specijaliteta, salata, hladnih i toplih predjela, poslastica i bogatoj i raznovrsnoj vinskoj karti.

Posebnu ističemo usluge keteringa koje naš objekat pruža, kako radnicima po firmama ili na terenu, tako i za potrebe svečanosti u kućnom okruženju.

Vrhunski kavaitet, povoljne cene, i veliki izbor različitih specijaliteta, pakovanih po najvišim standardima zašite i kvaliteta, osnovne su karakteristike keteringa koji Vam je dostupan u svako doba, i za svaku priliku, bilo da je u pitanju ručak,  švedski sto ili finger food.

Cene smeštaja, kao i dogovor oko korišćenja naših usluga saznajte na našem internet sajtu, ili u direktnom kontaktu sa nama.

 

Dodjite da bi nam se ponovo mogli vratiti.

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista