BELFARMA - čokoladirana suva šljiva i slatko od suvih šljiva

Detaljan opis:

 

BELFARMA  d.o.o.

 Belotić, Osečina

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

 +381 14 34 56 237   

 

NAŠA INTERNET STRANICA
PROMOTIVNI VIDEO

 

a2

 

anigif2222

 

Nastala pre više od decenije kao porodična firma, u Zapadnoj Srbiji u oblasti poznatoj po proizvodnji i preradi suvih šljiva, danas smo postali respektabilno preduzeće sa sopstvenim voćnim zasadima, sušarom i pogonima u Dragijevici, za  proizvodnju i preradu proizvoda od suvih šljiva .

Od svog osnivanja delatnost naše firme je bila otkup i trgovina svežim i zamrznutim voćem (malina, kupina, šljiva, breskva, kajsija, višnja, borovnica, šipurak).

Sem proizvoda namenjenih širokom krugu krajnjih korisnika,  proizvodimo i suve šljive u kockicama, namenjene prehrambenoj industriji, kao i termostabilnu masu od suvih šljiva (dresing) namenjenu pekarskoj industriji.

Posebno smo ponosni na našu robnu marku PODGORKO koju nose svi naši proizvodi. 

anigif1111

 

 

 

 

Suva šljiva koja je osnova naših robnih marki je sušena u sušarama na gas, što garantuje miris šljive i odsustvo svakog stranog mirisa ili ukusa.

Čokoladirana suva šljiva je suva šljiva ručno punjena orasima, prelivena uvoznom belgijskom čokoladom sa  70% sadržaja kakaa.Proizvodimo je i pakujemo u prikladna poklon pakovanja od 120 grama, a takodje imamo i rinfuzna pakovanja od 200g, 500g i 1 kg.

 

 

Što se tiče slatkog od suvih šljiva punjenih orasima,potrebno je naglasiti da je slatko ručni rad, gde se svaka šljiva pažljivo puni orasima, i gde se precizno zna položaj limuna  i koliko šljiva ide u teglicu.Proizvod unikatan na našim prostorima, idealan kao prikladan poklon u svakoj prilici.

Važno je napomenuti da naša celokupna proizvodnja koristi HACCP standarde i posedujemo i ISO 22000 standard kvaliteta.

 

 

prava medaljagifgotovo

 

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista