SPORTSKI CENTAR KOLOS - Čačak

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Adresa: Vladana Šićevića, Atenica
Grad: Čačak
Telefon: +381 32 368-666
Mobilni: 063 827 31 92
Detaljan opis:

 

CENOVNIK USLUGA SPORTSKOG CENTRA

 

anigiftereninovo

 

anigifkolosU okviru sportskog centra KOLOS naćićete na jednom mestu sve ono što Vam je potrebno kako za rekreativno, tako i za ozbiljno, takmičarsko bavljenje sportom.

U okviru našeg centra na raspolaganju su Vam otvoreni i zatvoreni teniski teren, igralište za male sportove, dobro opremljen fitnes centar i uz sve to i profesionalni treneri(tenisa, fudbala, rukometa, fitnesa) koji će na svaki način unaprediti Vaše bavljenje sportom, zavisno od cilja koji zacrtate.

Kompletno osoblje sportskog centra Vam je na raspolaganju, uključujući i masere, fizioterapeute, profesionalne i personalne trenere, a sve u cilju Vašeg prijatnog boravka, i ostvarenja sportskih ciljeva.

U okviru sportskog centra na raspolaganju Vam je i naš cafe bar sa velikim izborom poslastica, te  domaćih i internacionalnih pića i napitaka.

Mi smo kao sportski centar idealni i za pripreme ili deo priprema sportskih ekipa, jer sem svih potrebnih sportskih uslova, našim korisnicima je na raspolaganju i sedam soba za smeštaj kapaciteta do 20-tak osoba.

 

anigifteretana

 

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista