AQUA DREAMS SAMAILA Čačak

Detaljan opis:

 

MATIČNI SAJT  NAŠA FB STRANICA RIBNJACI APARTMANI

 

Telesna kondicija nije samo jedan od najvažnijih ključeva za zdravo telo, nego je i temelj dinamične i kreativne intelektualne aktivnosti svakog od nas.

J.F.Kenedi 

 

anigifbazeniIdeja vodilja pri izgradnji naše sportsko-rekreativnog centra je da našim cenjenim korisnicima iz Kraljevačko-Čačanskog regiona pružimo kutak za odmor i rekreaciju u kojem će ponovo napuniti baterije za sve životne izazove.

Naš rekreativni centar sastoji se od tri bazena, prilagodjena kako starijoj tako i mladjoj populaciji(dva bazena duboka 1,6-2,1 metar i jedan plići za decu sa toboganima), tri ribnjaka gde sportski ribolovci mogu loviti sjajne primerke amura, smudja, šarana i soma, velikog broja sportskih terena za male sportove, kao i prostora za odmor u vidu apartmana i garsonjera, kao i restorana u kojem se možete osvežiti velikim izborom pića i napitaka, ili izabrati nešto od specijaliteta sa roštilja iz naše velike ponude.

Radno vreme bazena je svaki dan 09-19 časova a cena ulaznice je 300 dinara (za decu do 6 godina besplatno).

1237 horz

U okviru centra na raspolaganju su Vam i tereni za male sportove i tenis, kao još jedan sjajan vid rekreacije i opuštanja naših gostiju.

 

 

 

LOTEL TV

Izrada Web Sajtova

Kursna lista